lauantai 9. kesäkuuta 2012

Grillattua broileria pekonikääreessä


Tämä ruoka valmistuu grillissä kädenkäänteessä!


Grillattua broileria pekonikääreessä


4 kpl broilerin (rinta)fileitä
1 pkl pekonia

jääsalaattia
paprikaa
kevätsipulia
kurkkua
nektariinia
parmesaania
öljyä, viinietikkaa, mustapippuria myllystä

  1. Kääri broilerin fileet pekoniin. Grillaa kypsiksi. Pekoni tummuu aika paljon ja antaa väriä ja makua broilerille, mutta broileri itsessään pysyy ihanan mehevänä. Halutessa pekonin voi jättää myös syömättä. Tällöin se on kuitenkin antanut kivan maun broilerille.
  2. Valmista salaatti: pilko ainekset pieneksi ja asettele salaatti tarjoilulautaselle. Pirskottele päälle oliiviöljyä ja valkoviinietikkaa sekä pippuria. Aseta kypsät fileet salaattipedille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti